the way the world works

nu har vi varit i skara, var inne på klädkedjan? hette de så? haha, hittade iaf ett par jättesöta haremsbyxor, vita! men jag är som sagt fattig och det ekar i plånboken. nu ska jag glo på satc skulle jag tro, bara några avsnitt kvar i sista säsongen. jag är knäpp.

rix fm festivaljag ser så arg ut, haha! outfit på rix fm festivalen i karlstad, vet ni vad jag lyckades med då? jo, jag lyckades få en fågel att skita i mitt hår! åh det var ju skit kul verkligen, haha! som tur var syntes det inte så mycket. BRA.
kavajen är från BYOUNG, shortan lånade jag av mia (faster) och shortsen är ett par avklippta crocker. hårbandet har jag gjort själv, kan länka ett youtubeklipp så får ni se hur man gör!
tryck här för att kolla in

back to blackdom är SJUKT mycket snyggare i verkligheten kan jag ju säga, haha. sitter åt lite vid tårna, men det går att gå i dom iaf, de är ju huvudsaken. Köpte med ett par svarta jeggings med, men som vanligt när dom från början är från vero moda, sitter dom jätteslappt och är inte alls snygga att ha på sig, + att dom drar åt sig massa hår och smuts. mysigt. nu är jag i mariestad för helgen också:)